Dyretelepatiskolen

Her kan du finde kurser og workshops, som Dyretelepatiskolen også udbyder. Og du kan finde kurser og workshops, som Irene eller David udbyder individuelt.

* Alle kurser og workshops er i 2024

MINI-WORKSHOP I DYRETELEPATI

LØRDAG D. 1. JUNI KL. 11.00-14.30, KUN 300 KR.

Kunne du tænke dig at lære at tale med dit dyr?

Alle er født med evnen til at kunne tale med dyr og til at få clairvoyante beskeder.

På vores mini-workshop bliver du præsenteret for øvelser og teknikker, der hjælper dig til at ”huske” de evner og til at skelne, hvad der er dine egne tanker og følelser - og hvad der er telepati og clairvoyance.

Du får mulighed for at arbejde med dit eget eller en andens dyr. Dine undervisere vil være David Læby, ENGLEDYR og Irene Janø, Dyreakademiet.dk.

Kurset foregår i Glostrup. Du er sikret en plads, når du betaler hele beløbet senest d. 21/5. Kontakt os HER

_____________

REIKI-HEALING FOR DYR

Selvstudie i Reiki-healing for dyr og mennesker med vejledning og initiering af David. Se mere HER

_____________

MASSAGE TIL HESTE 

Irene holder løbende workshop i massage til heste. Info om tid og sted bliver slået op her.

På workshoppen gennemgår vi hestens bevægeapparat, vi lokaliserer spændninger og vi arbejder både med massageteknikker, der kan øge blodgennemstrømningen samt med kraniosakrale greb. Irene viser dig, hvordan du løsner hestens brystben, kæber, skuldre og retter et skævt bækken. Det hele foregår med blide tryk og med hesten som medhjælper. 

Massage er godt i mange henseender. Det giver både bedre velvære og skaber et tættere bånd mellem hest og ejer, men endnu vigtigere,  du kan hjælpe dit dyr til at blive fri for muskelspændinger; hjælpe dit dyr med øget blodcirkulation, som forbedrer alle kroppens processer - herunder at skille sig af med affaldsstoffer og at styrke kroppens immunsystem. 

 

*

Hold øje med denne side; vi har flere spændende kurser på vej 

 * Gå til Davids hjemmeside Engledyr

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk